Vyberte stránku

Hodně hutný a hodně čokoládový cheesecake do skleničky. Čokoládu doporučuji nakombinovat hořkou a mléčnou, jelikož do krému nepřijde žádný cukr. Skleničky vybírejte kolem objemu cca 100 ml. Díky konzistenci krému, Vás větší množství totálně zaplácne. 🙂 Recept jsem předělala do Halloweenského nádechu.

Na 4 porce potřebuješ:
170 g čokolády
340 g krémového sýra (např. Philadelphie)
8 sušenek s krémem (např. Oreo)
želatinové žížaly

V mikrovlnce rozpusť čokoládu po 20 vteřinových intervalech. Pořádně míchej.
Rozpuštěnou čokoládu vyšlehej šlehačem s krémovým sýrem
Směsí naplň skleničky, nahoře posyp rozdrcenými sušenkami. Před podáváním přidej žížaly.